Barcelona, capital de la Harley-Davidson

  • Des d'avui i fins diumenge se celebra el Harley Days, que portarà 20.000 motos d'arreu del món

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
03.07.2015 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Des d’avui i fins diumenge Barcelona acollirà la setena edició de l’esdeveniment urbà més gran de Harley-Davidson a Europa, el Barcelona Harley Days. S’espera que unes 20.000 motos d’arreu del món assisteixin a aquesta cita que té lloc al recinte de fira Barcelona de la Plaça Espanya i que preveu una afluència de públic d’un milió de persones.

Una de les activitats més espectaculars de l’esdeveniment serà el diumenge. Milers de motos desfilaran pels carrers de Barcelona en un recorregut circular de tretze quilòmetres. La participació estarà obert a totes les marques de motos, pel que tothom podrà sumar-se a una peculiar marea sobre rodes. L’any passat hi varen prendre part més de 13.000 motos i es calcula que diumenge la xifra sigui similar.

Durant tot el cap de setmana hi haurà diverses activitats relacionades amb l’univers de les Harley-Davidson. Així, s’organitzen rutes guiades per conèixer Barcelona i altres punts del país com Montserrat, el Maresme, Sitges o les vinyes del Penedès. També hi haurà concerts, exhibicions de clàssiques Harley-Davidson i novetats sobre els nous models d’aquesta marca llegendària.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any