Trias garanteix a Colau que ‘no se signarà res’ sense la seva aprovació

  • El batlle de Barcelona en funcions assegura que la previsible futura batllessa tindrà 'col·laboració total' del govern sortint

VilaWeb
ACN
26.05.2015 - 14:42

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El batlle de Barcelona en funcions, Xavier Trias, ha comparegut per negar que l’equip de govern sortint hagi signat contractes ‘compromesos’ per als anys vinents, tal com va denunciar ahir Ada Colau, cap de llista de Barcelona en Comú i guanyadora de les eleccions. Trias ha garantit que fins que no es constitueixi el nou consistori i Colau no hagi pres possessió del càrrec, no se signarà res sense la seva aprovació.

Per assegurar-ho i esvair recels, ha ofert a Colau que es creï de seguida una comissió de traspàs on es pactin les signatures pendents: ‘Col·laboració total i a la seva disposició’, ha dit.

Trias continuarà, de moment, a l’oposició

Xavier Trias no plegarà de l’Ajuntament de Barcelona. Com ja havia dit durant la campanya i va avançar dilluns, no té pas intenció de dimitir, malgrat haver perdut les eleccions i haver d’estar a l’oposició. ‘Oi que sóc aquí? Doncs continuaré. Sembla que tothom tingui pressa perquè me’n vagi. No me’n vaig. Compleixo la meva obligació. Ja no sé com explicar-ho’, ha dit amb una certa ironia.

Malgrat tot, tampoc no ha volgut ser taxatiu: ‘La vida és molt llarga’, ha dit. I ha afegit que no podia assegurar si hi estaria fins al final del mandat.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any