Sáenz de Santamaría s’espolsa la responsabilitat en el cas de Rodalia

  • Diu que el govern hi inverteix i que ja ha previst de rescindir el contracte de l'empresa del servei informàtic

VilaWeb
ACN
22.05.2015 - 15:06

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La vice-presidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha negat cap greuge en la inversió a la xarxa ferroviària de la Rodalia de Barcelona i ha retret que s’aprofitava el caos com el que es va viure ahir per fer ‘campanya’ a favor de la independència. En la compareixença posterior al consell de ministres, ha dit que el govern espanyol actuava amb celeritat i invertia més a la xarxa de Rodalia de Barcelona que no pas a la de Madrid, i ha deixat anar tot un reguitzell de dades. Unes xifres, però, que eren elevades perquè comptaven juntament les inversions a Rodalia i les inversions al TGV, encara que la vice-presidenta no ho ha especificat. 

‘No pot ser que qualsevol assumpte s’utilitzi per a la reclamació constant’ i ‘crida poderosíssimament l’atenció aquesta campanya a poques hores de les eleccions’, ha deixat anar abans de dir: ‘Sembla que alguns busquen que passin aquestes coses per poder alimentar discursos que no tenen a veure amb les necessitats dels ciutadans’.

La vice-presidenta, que portava la resposta per escrit, ha recordat que la ministra de Foment, Ana Pastor, ja va anunciar que previsiblement Adif rescindiria el contracte de l’empresa que dóna el servei informàtic, i que això volia dir que l’executiu espanyol ja havia ‘actuat’. 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any