Mas, sobre el 24-M: ‘Hi ha en joc quanta gent és al costat del procés del país’

  • 'Com més corporacions al costat del projecte de país en majúscules, millor; i com menys, pitjor' diu al consell nacional de CiU

VilaWeb
ACN
18.04.2015 - 14:18

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El president de la Generalitat i de la federació de CiU, Artur Mas, ha volgut enviar un missatge clar de cara a les eleccions del 24 de maig i ha fet una crida a reforçar el sobiranisme en aquests comicis. Per Mas, encara que es tracti d’unes eleccions municipals, aquestes seran crucials per saber quin suport té el procés independentista, i ha destacat la importància que aquest suport sigui com més alt millor. ‘No només es juga qui dirigirà cada ajuntament o corporació local, es juga quanta gent d’aquest país està al costat del dret de decidir el nostre projecte de país i en llibertat. Ras i curt, com més corporacions al costat del projecte de país en majúcules, millor; i com menys, pitjor’, ha sentenciat després que la federació hagi ratificat les llistes a les municipals.

‘No és el mateix dirigir el procés amb corporacions locals fent pinya que fent la punyeta’, ha afegit. Mas ha definit els alcaldables de la federació com a gent ‘correcta i com cal’ i ha defensat que la federació no ‘disfressi’ les sigles. També ha reivindicat la tasca de CiU en polítques socials i ha posat per objectiu treballar per la recuperaicó econòmica.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any