Vídeo: Una detectiva privada irromp al parlament cridant per acusar Camacho al final de la compareixença

  • Maite Francès ha ofert als diputats el sumari sencer del cas Camarga

VilaWeb
Redacció
10.04.2015 - 13:44

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

‘Sóc Maite Francès, detectiva privada, i us ofereixo el sumari complet de la Camarga.’ Aquesta és la frase que ha dit, bo i cridant, una dona que s’ha aixecat al final de la compareixença d’Alícia Sánchez-Camacho a la comissió sobre el frau fiscal i la corrupció política al parlament. Quan Camacho ha acabat la seva última frase, Francès s’ha aixecat de la cadira i s’ha posat a cridar. Ha dit que oferia el sumari als diputats i que Camacho sabia perfectament que l’enregistraven al dinar de la Camarga.

Vegeu el moment de l’incident aquí:

Francès ha anat avui al programa ‘El matí de Catalunya Ràdio’. En l’entrevista amb Mònica Terribas, ha assegurat que l’encàrrec de l’enregistrament de la Camarga el va fer el dirigent del PSC José Zaragoza i que Alícia Sánchez-Camacho sabia que l’enregistrarien. En l’entrevista també ha assegurat que Victoria Álvarez havia estat utilitzada per Zaragoza i Camacho i pel diari El Mundo i que havia estat una titella de la UDEF, que la va anar a cercar a casa i la va portar a Madrid per obtenir-ne informació.

Escolteu ací l’entrevista de Catalunya Ràdio:

A la sessió d’aquest matí, la diputada de la CUP Isabel Vallet precisament havia demanat a Sánchez-Camacho si coneixia o no la detectiva privada que més tard ha irromput en la sessió. Aquest és el vídeo del col·loqui entre totes dues diputades.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any