L’ajuntament de Perpinyà vol estalviar 2 milions d’€uros

  • Després que l'estat hagi baixat les seues subvencions per enguany, l'ajuntament de Perpinyà ha decidit estalviar en les despeses de funcionament, i retallar 2 milions d'€uros ...>>
    Dc. u d'abril del 2015

VilaWeb
Redacció
01.04.2015 - 10:50

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’estat ha rebaixat 2,4 milions d’€uros la seua aportació, i l’ajuntament de Perpinyà ha decidit que, en lloc d’apujar els impostos, farà estalvis en el funcionament, rebaixant les despeses en salaris, la il·luminació pública i les assegurances, fins els 2 milions d’€uros.  Tot això queda reflexat en el pressupost que s’ha començat a discutir en la sessió d’ahir dimarts del Consell Municipal.

L’ajuntament tampoc vol estalviar en les despeses d’obres, així està previst que inverteixi 40 milions d’€uros en obres públiques que farà  a diversos llocs, com per exemple el Museu Rigaud, l’escola Dagneaux o el parc d’esports.

Com farà aquests estalvis doncs?

Jean Marc Pujol va anunciar ahir que dels ’80 o 90 funcionaris que es jubilaran, només en reemplaçarà a 50. També va anunciar que havia renegociat les assegurances de l’ajuntament i que havia aconseguit estalviar 400.000 €uros. Així mateix va anunciar que ‘totes les bombetes dels fanals dels carrers, s’estan canviant per bombetes LED, que gasten menys electricitat’.

Així mateix va assegurar que totes les despeses que passin de 10.000 €uros, tindran de ser aprovades directament per ell.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any