Les celebracions de gol més divertides i enginyoses

  • Recuperem vídeos de l'equip islandès Stjarnan, especialista a fer coreografies col·lectives per a festejar els seus gols

VilaWeb
Redacció
28.03.2015 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Com que aquest cap de setmana hi ha descans a la lliga de futbol, volem aprofitar l’avinentesa per recuperar continguts futbolístics curiosos. Tan curiosos com les celebracions increïbles de gol de l’equip Stjarnan, de la primera divisió islandesa. I és que el club, més enllà dels resultats en la classificació de les competicions en què participa, ja fa temps que ha aconseguit notorietat al món amb les enginyoses maneres de celebrar col·lectivament els seus gols.

Entre les espectaculars i divertides coreografies dels jugadors de l’Stjarnan hi ha des d’una escena de pesca, una competició de busseig, la recreació d’una bicicleta humana o d’un lavabo i la imitació d’un combat protagonitzat per Rambo, en el qual no se salva ni el porter del mateix equip:

La companyia Movistar s’hi va fixar i va dedicar-los un vídeo amb les celebracions més vistoses:

L’any passat aquest equip de Garðabær, un suburbi de Reykjavík, va guanyar la seva primera lliga islandesa. Per l’equip va passar fa anys Arnór Gudjohnsen, pare de l’ex-jugador del Barça Eidur Gudjohnsen.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any