SmartEyeglass, l’alternativa de Sony a les Google Glass

  • El fabricant japonès ha començat a posar a la venda entre desenvolupadors una versió de les seves ulleres de realitat augmentada

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
20.02.2015 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Tan sols un mes després de l’anunci de Google de refer tot el projecte de les ulleres Glass, de realitat augmentada, Sony ha presentat aquesta setmana la seva proposta. La marxa enrere del gegant californià no sols no ha espantat la multinacional japonesa, sinó que l’ha esperonada a apostar per les ulleres connectades. El seu model, en fase de prototip, s’anomena SmartEyeglass i les empreses de desenvolupament d’aplicacions d’Alemanya, els EUA, la Gran Bretanya i el Japó ja les poden començar a demanar per 670 euros.

Les SmartEyeglass Developer Edition SED-E1 són unes ulleres d’aparença normal que permeten de veure imatges, símbols i texts superposats als vidres amb una resolució de 419 × 138 píxels. També inclouen una petita càmera. Amb les ulleres es pot interactuar amb l’entorn i accedir a dades de navegació GPS, trucades i missatges.

A través d’un cable les ulleres es connecten a un petit dispositiu on hi ha la bateria, el micròfon i el sistema de navegació tàctil, a més de la connexió Bluetooth sense fils amb el mòbil Android.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any