Judit Neddermann i Sis veus per al Poeta musiquen Martí i Pol i Estellés al Born Centre Cultural

  • Concert dels guanyadors del premi Martí i Pol del Certamen Terra i Cultura · Lluís Llach hi farà les presentacions

VilaWeb
Redacció
30.01.2015 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els guanyadors del premi Martí i Pol del Certamen Terra i Cultura, Judit Neddermann i el grup Sis Veus per al Poeta, fan un concert al Born Centre Cultural de Barcelona. Lluís Llach, impulsor del guardó de poesia musicada, hi farà de mestre de cerimònies. Hi actuaran també Toni Xuclà i Gemma Humet, Tomàs de los Santos i Borja Penalba, Ca Vell i Guiem Soldevila.

El novembre passat es va lliurar el premi Martí i Pol del Certamen Terra i Cultura, un guardó impulsat per Lluís Llach a través del seu celler. La guanyadora va ser la cantant Judit Neddermann, per una versió del poema de Miquel Martí i Pol ‘El fugitiu’, i el jurat va emetre un premi especial per al grup Sis Veus per al Poeta i la versió musicada del text de Vicenç Andrés Estellés ‘Cançó de la rosa de paper’.

Avui a les 20.00 tot dos premiats actuaran al Born Centre Cultural dins el cicle ‘Born de cançons’. També hi participaran els altres finalistes del certamen: Tomàs de los Santos i Borja Penalba amb ‘La casa de la música vora del mar’, poema de Vicent Andrés Estellés; Guiem Soldevila amb el poema adaptat de Salvador Espriu ‘A la vora del mar’; i Ca Vell amb la ‘Cançó inexorable’ de Josep Carner.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any