Una ronda de concert amb instruments impresos en 3D

  • El grup anglès Klaxons comença una tanda d'actuacions per Europa amb tot el material dalt de l'escenari fabricat amb impresssores de tres dimensions

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
25.10.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Amb la velocitat amb què s’han adoptat les impressores en tres dimensions per a fabricar tota mena d’objectes, d’anells a cotxes, era sols qüestió de temps que un grup de música pensés d’imprimir-se els instruments i llançar-se a fer concerts. El nom que passarà a la història és Klaxons, un conjunt indie anglès que avui comença una ronda musical amb tots els instruments impresos en 3D.

Això vol dir que tant les guitarres i baixos com els micròfons, els amplificadors i fins i tot els focus de l’escenari que es podran començar a veure des d’avui en una dotzena de locals d’Alemanya, Anglaterra, Àustria, Flandes, Hongria, Luxemburg, els Països Baixos, Suïssa i Txèquia s’han fabricat amb una impressora en tres dimensions.

Jamie Reynolds, cantant i baixista del grup, es mostrava encantat d’’experimentar amb ‘una cosa que no s’ha fet mai abans, una cosa nova i innovadora’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any