Tres finalistes opten al Premi Born

  • El Cercle Artístic de Ciutadella ha donat a conèixer els títols de les tres obres finalistes que opten al premi, que es fallarà el pròxim 25 d'octubre a Menorca

VilaWeb
Redacció
23.10.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Premi Born de Teatre enfila la recta final de les deliberacions. El Cercle Artístic de Ciutadella ha donat a conèixer avui els títols de les tres obres finalistes que opten al premi, que es fallarà el pròxim 25 d’octubre a Menorca. Des de Núvol us anirem informant puntualment de tots els actes i novetats al voltant del premi.

El passat dissabte 11 d’octubre, tingué lloc a La Seca – Espai Brossa de Barcelona la 2a reunió del jurat del XXXIX Premi Born de Teatre, format per Enric Gallén (professor de Traducció i Interpretació de la Universitat Pompeu Fabra), Daniel Albadalejo (actor), Sergi Marí (director escènic menorquí), Natalia Menéndez (directora del Festival de Teatro Clásico d’Almagro) i Gabriel Sansano (professor d’Història i Crítica del Teatre a la Universitat d’Alacant). El jurat ha decidit que els textos Z; Esa visible oscuridad Un peu gegant els aixafa a tots siguin finalistes i optin a emportar-se el guardó valorat en 14.000€ més l’edició de l’obra en les quatre llengües de l’estat.

En el decurs de l’acte de lliurament, que es celebrarà a partir de les 21h. del dia 25 d’octubre a la Sala Multifuncional de Ciutadella, es desvetllarà el títol de l’obra guanyadora i la seva autoria. L’acte de lliurament començarà amb la representació de l’obra Pulmons, dirigida per Marilia Samper, de Sixto Paz Produccions i interpretada per Carlota Olcina i Pau Roca.

Podeu llegir l’article sencer a Núvol

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any