Mort un noi de 22 anys atropellat per un TGV

  • Un jove de 22 anys va morir ahir diumenge, cap a les 14h a l'estació de Salses, atropellat per un TGV mentre travessava les vies fèrries ...>>
    Dl. 18 d'agost del 2014

VilaWeb
Redacció
18.08.2014 - 11:45

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El jove, acompanyat de la seua novia, havia passat les vacances al Barcarès i tenia d’agafar un tren cap a Tolosa de Llenguadoc. Travessava les vies fèrries per recuperar les seues maletes. Com a moltes de les petites estacions, a Salses hi ha un pas de vianants sobre les vies, per travessar aquestes. El jove va ser atropellat per un TGV que circulava en direcció a Montpeller, provinent de Perpinyà.

La novia del jove va sentir el clàxon tocat pel conductor del TGV que venia llançat, el problema és que va perdre una maleta, i el jove va pensar, erròniament, que tindria temps de recuperar-la i travessar sense perill. Però no va ser així. La noia va tenir que ser atesa pels socors, ja que estava en estat de xoc , també el conductor del TGV va tenir que rebre assistència . El TGV amb 200 passatgers va quedar bloquejat a l’estació de Salses, fins a mitja tarda. També va quedar suspeses per unes hores tota la circulació de trens entre Narbona i Perpinyà. 

El batlle de Salses, Jean-Jacques Lopez, va demanar que ‘desapareguin els passatges a nivell perillosos o que els facin més segurs per evitar accidents com aquest’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any