Pedalem per la independència avui i demà per Catalunya Nord

  • Avui diumenge s'espera l'arribada de les 20 persones que van sortir el passat 15 d'agost de Barcelona cap a Brussel·les en bicicleta ...>>
    Dm. 17 d'agost del 2014

VilaWeb
Redacció
17.08.2014 - 11:20

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’etada del 17 els portarà a Perpinyà on seran acollits per l’Assemblea Territorial nord-catalana de l’ANC. Visitaran la ciutat i l’endemà emprendran de nou la carretera que els portarà al Parlament Europeu.  Però demà 18,  passaran per la Porta dels Països catalans, hi faran una curta estada abans d’entrar en terres occitanes.

L’objectiu de Pedalem per la independència és d’anar amb bicicleta desde Barcelona fins a Brussel·les amb la intenció d’internaciolanitzar el procés independentista de Catalunya, és una entitat sense ànim de lucre que va néixer el 2013. Durant l’agost passat van recórrer les 41 comarques de Catalunya, i ara s’han proposat d’anar fins a Brussel·les en setze dies amb l’objectiu d’internacionalitzar el procés que viu el Principat.

L’entitat també ha organitzat l’acció ‘Pedalem cap a la V’, amb la finalitat de participar en la mobilització que es farà a Barcelona l’Onze de Setembre. Sis columnes de ciclistes sortiran el dia abans des de diversos punts de Catalunya, faran nit a municipis propers a Barcelona, i l’11 al matí acabaran la ruta, arribant a migdia a la ciutat per tal de participar a la V que es farà a la tarda.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any