Israel ataca una escola de l’ONU a Gaza i deixa una quinzena de morts

  • La majoria de víctimes són civils que es refugiaven a l'edifici · L'ONU diu que Israel sabia on es trobava l'edifici

VilaWeb
Redacció
24.07.2014 - 17:19

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’exèrcit israelià ha atacat una escola gestionada per l’Agència de Nacions Unides per als Refugiats (UNRWA) al nord de Gaza i ha fet quinze morts i desenes de ferits. El portaveu de la UNRWA ha confirmat el bombardeig i ha dit, a través de Twitter, que l’atac havia causat ‘múltiples morts i ferits’. A més, ha assegurat que Israel sabia on es trobava l’escola-refugi ja que n’havia rebut formalment les coordenades. 

Gunnes també ha explicat que havien denunciat el llançament de coets de Hamàs a la zona de Beit Hanoun, on es troba el centre.

Fonts del govern de Gaza diuen que al centre hi havia centenars de persones que buscaven refugi arran dels combats a la zona. I és que desenes de milers de palestins han deixat les seves llars des que va començar l’ofensiva israeliana ‘Marge Protector’. Molts d’ells han buscat refugi en instal·lacions de l’ONU, tot i que aquests centres també han estat atacs.

Em aquests setze dies que fa que dura aquest últim conflicte armat han mort 700 palestins, la majoria civils, i trenta-dos soldats israelians.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any