Objectiu: omplir el Tour d’estelades

  • Els pròxims tres dies el torneig ciclista recorrerà els Pirineus

VilaWeb
Redacció
22.07.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Avui el Tour de France arriba al Pirineu i l’ANC i la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes proposen d’aprofitar l’avinentesa per omplir d’estelades el recorregut. Els ciclistes sortiran avui de Carcassona i arribaran a Luishon (Alta Garona), les etapes de demà i demà passat també seran al Pirineu. Diumenge arribaran a París.

Segons que expliquen en un comunicat, animen a fer visibles com més estelades millor, per a ‘contribuir a la internacionalització del procés d’independència de Catalunya’ i perquè ‘la reivindicació nacional esdevingui cada vegada més un hàbit normal en qualsevol esdeveniment esportiu’.

El proppassat 24 d’abril va començar la campanya ‘Esport per la independència’. L’objectiu és aconseguir el màxim d’adhesions d’esportistes al manifest impulsat per la sectorial d’esportistes de l’ANC i la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes. L’ex-capità del Barça d’handbol Enric Masip fou el primer d’adherir-s’hi públicament.

Fa poques setmanes, es va publicar un vídeo d’aquesta campanya en què un grup d’esportistes d’elit expressava el suport a la independència.

Informació relacionada:

Esportistes d’elit per la independència

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any