Jérôme Guisset renova dues temporades amb els Dragons Catalans

  • La passada setmana, Jérôme Guisset va renovar, dues temporades més, el seu contracte com a segon entrenador amb els Dragons Catalans ...>>
    Dl. 21 de juliol del 2014

VilaWeb
Redacció
21.07.2014 - 11:30

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Format en el filial dels Dragons Catalans l’A.S Saint Estéve XIII, es va proclamar campió de l’estat francès, els anys 1997 i 1998. Després va provar sort al Campionat d’Austràlia de Rugby League, amb als Raiders de Canberra. Descobert pels Warrington  Wolves, va jugar durant 4 temporades sent una peça central en l’equip. El 2004, va tornar a frança per jugar sis mesos en rugbi a XV amb el club CA Brive. Decebut per aquesta experiència amb el rugbi a XV va signar un contracte de dos anys amb el club dels Wigan Warriors., per tornar finalment, la temporada 2006, a Catalunya Nord per jugar amb els Dragons Catalans on es va retirar l’any 2010.

Va jugar en la Super League 269 partits aconseguint marcar 33 assajos. Des de la seua retirada, ha format part dels tècnics, sent el segon entrenador de Laurent Frayssinous. Així doncs després d’aquesta renovació, continuarà com a segon entrenador, com a mínim fins a finals de la temporada 2016 .

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any