Kaoba i Auxili, música de la Vall al Feslloch 2014

  • Arranca aquest dijous a Bell-lloc

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
10.07.2014 - 09:40

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Arriba el vuitè festival Feslloch. Un dels organitzadors, Voro Golfe, va explicar a ‘El mural‘ que ara ja s’havia consolidat, però afegí: ‘Haver-lo organitzat tants anys és gairebé un miracle que no hauria estat possible sense l’esforç de molta gent i la implicació de l’Ajuntament de Bell-lloc’. Podeu consultar-ne tot el cartell. La Gossa Sorda hi presentarà el darrer disc i Mugroman s’acomiadarà de l’escena musical. Avui hi tocaran, entre més, Txarango, Oques Grasses i Kaoba.

‘Procurem que hi haja molta varietat i moltes cares noves: divuit propostes d’enguany aixafen per primera vegada el festival’, explica Golfe. Com l’any passat, han procurat ‘que hi haja sobretot cantants i grups del país’.

La novetat d’enguany és el Fesclip, un concurs de videoclips casolans que tenia per premi dos abonaments del Feslloch 2014 per a cada treball i discs de la Gira d’Escola Valenciana. Els guardonats han posat imatges a la cançó ‘Rock and Roll’ dels Catarres i ‘Com dues gotes d’aigua’ dels Txarango.

Divendres s’hi podrà veure ‘Estellés, de mà en mà’, un espectacle amb poemes, texts i cançons de Vicent Andrés Estellés a càrrec de Borja Penalba, compositor, productor i músic, i Francesc Anyó.

Dissabte pujarà a l’escenari un altre representant de la Vall d’Albaida, Auxili, juntament amb Orxata, els Catarres, Tom Bombadil, Smoking Soul’s, Malagana, Frida i Besugo. També serà el dia dels cantants, amb Òscar Briz, Feliu Ventura i Pau Alabajos.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any