Més celebracions al ‘Fes Ta Festa’

  • L'edició 2001 del programa entrevista a Vicent Partal i debat amb els presidents de la Confederació Sardanista de Catalunya, de l’Associació per a la Difusió del Folklore ADIFOLK i l’ENS de Comunicació Associativa

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
03.05.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Diuen que tant important és arribar com continuar el camí i per això el passat Dia de Sant Jordi a l’Espai Vilaweb també es va enregistrar el programa 2001 del ‘Fes Ta Festa‘. Una edició que segueix amb les celebracions especials amb una entrevista a Vicent Partal i escoltant la sardana ‘Ofrena a València’ de Joaquim Serra. El programa també recorda un ‘Dites i refranys’ d’en Víctor Pàmies molt adequat per l’ocasió i acaba amb una tertúlia entre els presidents de la Confederació Sardanista de Catalunya, de l’Associació per a la Difusió del Folklore ADIFOLK i l’ENS de Comunicació Associativa.

La millor manera de començar la col·laboració amb Vilaweb és entrevistant-ne el seu director, Vicent Partal. Amb ell parlem de cultura popular, del nou projecte, de periodisme, d’internet i del tractament que la cultura popular rep als mitjans de comunicació. Sobre aquest tema Vicent Partal pensa que en els darrers temps s’ha millorat molt però que encara cal posar-li més valor. A més, destaca que ‘La cultura popular és un element molt important en la cultura d’un país perquè a més articula la societat’.

Acabem amb una taula de debat entre els presidents de diverses entitats de cultura popular i tradicional: Joaquim Rucabado, de la nova Confederació Sardanista de Catalunya; Joan Gómez, de l’Associació per a la Difusió del Folklore ADIFOLK i Antoni Carner, President de l’ENS de Comunicació Associativa. Joanquim Rucabado perla del nou projecte de la Confederació Sardanista de Catalunya, Joan Gómez del proper aplec internacional d’ADIFOLK i Antoni Carner del reconeixement de la seva entitat per part de la UNESCO.

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any