Sant Jordi per a la mainada a la Casa de la Generalitat

  • Dt.23 d'abril del 2013
    Com cada any, la Casa de la Generalitat a Perpinyà, celebrarà Sant Jordi amb una atenció especial per als mainatges ...>>

VilaWeb
Redacció
23.04.2013 - 06:07

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Així doncs els nens que avui acudeixin a la Casa de la Generalitat, seran obsequiats amb un llibre recent en català, que podran escollir entre diversos títols, en els límits de les disponibilitats. Els pares no seran oblidats ja que podran aprofitar els fons de llibres, revistes, vídeos i publicacions diverses sobre la llengua i la cultura catalanes que, aquell dia, la Casa de la Generalitat regalaran a les persones interessades.

Els responsables de la Casa de la Generalitat recorden que ‘ El dia de Sant Jordi, festa del llibre i de la rosa, i per extensió de la cultura catalana, és un dia sempre especial per als catalans, que han fet de Sant Jordi el patró de Catalunya.

Aquest dia va esdevenir la festa del llibre i de la rosa a l’inici del segle XX, primer a Barcelona i tot seguit a tot Catalunya. Cal saber que aquest dia, que no és festiu a Catalunya Sud, atreu tanmateix als carrers multituds enormes, que fan de Sant Jordi la més gran i la més bella festa del llibre del món.’.

La Casa , al 1 del carrer de la Fusteria restarà oberta de 10h a 13h i de 14h a 18h.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any