Els Dragons Catalans guanyen als Hull KR (37 a 24)

  • Tercera victòria consecutiva pels Dragons Catalans, que semblen haver retrobat el bon camí . Ahir dilluns van guanyar als Hull KR per 32 a 24.
    Dt 22 d'abril del 2014.

VilaWeb
Redacció
22.04.2014 - 11:12

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Bon ambient ahir a l’estadi Gilbert Brutus que va acollir a 10.000 espectadors per veure la tercera victòria consecutiva de l’equip català. Una victòria que reactiva l’equip. Després de les netes victòries contra Huddersfield i Widnes, els Catalans han dominat de nou el partit, que ha començat de la millor de les maneres possibles ja que Morgan Escaré, Eliott Whitehead després Michaël Oldfield han marcat els tres primers assaigs per permetre als catalans posar-se al capdavant 16 a 0 en a penes vint minuts de joc. però els anglesos no s’han rendit i han arribat a la mitja part dos punts amunt dels catalans (16 a 18)

Després d’aquest moment crític, els catalans  no han deixat lloc a l’atzar i la segona mitja part ha reflectit perfectament la seva pujada en potència del moment. Eliott Whitehead (encara), Michaël Oldfield (encara) i Daryl Millard han permès als Dragons construir el seu èxit. Leon Pryce (designat l’home del partit) ha orquestrat perfectament el joc, acabant gunaynt per 37 a 24. Podeu llegir aquí la crònica d’aquest partit que fan els Dragons Catalans en la seua web oficial. També trobareu aquí el resum oficial de la Super League. Ara el pròxim diumenge, jugaran la Tetley’s Challenge Cup contra els Bradford Bulls.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any