Nova edició dels Dijous al Casal!

  • Avui al Casal Jaume Primer de Perpinyà, de les 20 a les 22 tindrà lloc una nova edició dels Dijous al Casal! . També de les 18h a les 20h, trobareu una permanència de l'ANC .
    Dj 17 d'abril del 2014.

VilaWeb
Redacció
17.04.2014 - 11:44

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Avui , els Dijous al Casal vos proposen  jugar al Savii des de les 20h fins a les 22h  amb cervesa Cap d’Ona i tapa! Segur que , entre joc i joc, podreu parlar també de les noticies d’actualitat, des de les deportives com el desplaçament dissabte de l’Usap a Barcelona, o les actualitats polítiques , entre les quals destaquen les decisions del batlle de Perpinyà de no respectar les seus promeses electorals , o els premis Joan Blanca d’enguany etc.

també volem recordar que, continua al Casal Jaume Primer de Perpinyà de les 18h a les 20h, cada dijous  una permanència de membres de la territorial nord-catalana, que tornen recollir signatures per aquesta campanya. Recordeu que, per signar i usar el vostre dret de petició, teniu d’anar-hi amb passaport o carnet d’identitat (de qualsevol estat, fins i tot llunyà) que estan imprescindibles, sent una petició formal i oficial que podria arribar – si necessari – fins al tribunal internacional de la Haia.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any