WhatsApp torna a funcionar

  • Ha estat fora de servei durant quatre hores a tot el món · La companyia no ha donat cap explicació· Telegram cau també per l'allau de gent que vol apuntar-se

VilaWeb
Redacció
22.02.2014 - 23:46

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Milers d’usuaris s’han trobat aquest vespre que no podien enviar ni rebre missatges de WhatsApp. L’aplicació de missatgeria instantània per a mòbils intel·ligents ha quedat fora de servei cap a dos quarts de vuit del vespre fins ben a prop de la mitjanit. Tanmateix encara hi ha dificultats per a enviar arxius com ara fotos o vídeos. La companyia, però, no ha donat cap explicació.

La incidència arriba quan és a punt de començar el Mobile World Congress, i dos dies després de l’anunci de la compra de WhatsApp per part de Facebook: la xarxa social ha pagat ara més d’11.700 milions entre efectiu i accions i pagarà més endavant 2.100 milions més en títols preferents.

I també coincideix amb l’auge d’aplicacions alternatives que apelen, sobretot, a una millor seguretat. Us ho explicàvem en aquest reportatge: Les alternatives més segures a Whatsapp. Una de les alternatives que ha tingut més èxit en aquests últims dies és Telegram. Justament, arran de la caiguda de WhatsApp, el compte de Twitter de Telegram ha informat de la quantitat de nous registres. ‘Això és de bojos. Tenim cent nous registres per segon. Mirem d’evitar problemes de connexió a Europa’.

Això pot fer que, si ja teniu l’aplicació, no us funcioni, i si intenteu instal·lar-la, trigui a fer-ho.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any