Galeria d’imatges de les curses de fi d’any

  • Les Sant Silvestres protagonistes el dia de Cap d'any

VilaWeb
Redacció
08.01.2014 - 15:53

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Cada any és més comú tenir l’opció d’escollir córrer una Sant Silvestre al Lluçanès. Des de fa 4 anys, el Club Triatló Lluçanès n’organitza una a Prats; el Club Excursionista Via Fora va fer la segona edició de la Cursa dels Nassos a Olost; i finalment, s’han afegit La Torre i Perafita.

A Prats de Lluçanès, la prova tenia un recorregut de 5km. Dels aproximadament 60 participants, els tres primers van ser Pep Casas, Ramon Gisbert i  Josep Arufe. L’organització es va mostrar satisfeta i agraïda a tota la gent que va participar-hi.
A Olost, es va realitzar la II Cursa dels Nassos. Els participants van haver de portar aliments, per poder córrer, que es va destinar al Banc d’Aliments. La cursa, també de 5km pels carrers del poble, va acollir uns 20 participants que van aprofitar fer exercici poques hores abans de que s’acabés l’any.
La Torre i Perafita es van afegir aquest any a les curses. Per una banda, a La Torre d’Oristà si van aplegar unes 12 persones que van córrer 3km pels carrers del poble amb inici i arribada a la pl. De l’Església. Per altre banda, a Perafita es va improvisar un circuit de 4km en els quals van participar unes 10 persones, i tenen ganes de organitzar-ho amb més temps de cara aquest any per tal que s’animi més gent.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any