La realitat social d’Arenys de Mar, a descobert

  • El Procés Constituent a la vila convoca una xerrada oberta a tothom amb l'objectiu de donar a conèixer quina és la realitat social de la població

VilaWeb
Redacció
03.11.2013 - 10:02

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Des que aquest estiu el Procés Constituent va començar a caminar a Arenys de Mar han estat diversos els actes que ha dut a terme, des d’assemblees obertes a un treball més intern d’autoconeixement de la realitat a Arenys de Mar. Després de col·laborar amb la Plataforma SOS Educació en un acte en favor de l’educació pública, aquesta setmana proposa que siguin les entitats del Tercer Sector que treballen a la vila qui expliquin, de primera mà, quina realitat estan visquent. Hi seran representades entitats com Caritas, Apresa, Creu Roja, Arenys Viu i Conviu, PAH Arenys de Munt, Convent dels Caputxins, així com els mateixos Serveis Socials i el defensor del Ciutadà, Manel Pou. Serà dijous, 7 de novembre, a les 19.30 al Centre Cultural Calisay.

El Procés Constituent a Arenys ha programat aquest acte per conèixer la realitat social de la vila,  així com escoltar en directe. els testimonis de bona part  dels agents que hi treballen. Entitats, i persones actives del tercer sector explicaran les tasques que porten a terme i quina percepció tenen del dia a dia de la realitat social d’Arenys. A més, es posaran sobre la taula temes com l’atur arenyenc, el risc social, les beques de menjador, els desnonaments, l’atenció domiciliària, o el Banc d’Aliments… i els assistents podran preguntar i debatre tots els temes que en aquest àmbit es vulguin plantejar.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any