L’IEVA rebrà el ‘Roure valencià’ de Compromís

  • És el guardó que atorga a persones i entitats que treballen per la societat local i comarcal

VilaWeb
Redacció
10.07.2013 - 17:25

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’any 1996, el col·lectiu local del Bloc Nacionalista Valencià d’Ontinyent va instituir un premi propi, el ‘Roure valencià’, un guardó amb què reconeix el treball de persones i entitats per la societat local i comarcal. Enguany, el premi l’ha atorgat a l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida, associació a què el lliurarà aquest divendres 12 de juliol. Com des de l’any passat, el ‘Roure valencià’ s’atorga en nom de Compromís per Ontinyent.

L’acte de lliurament començarà a les vuit de la vesprada, amb una sessió de contacontes per a xiquets a càrrec d’Almudena Francés. El sopar de lliurament serà a les nou i mitja de la nit, amb la presència del diputat al parlament espanyol Joan Baldoví, i del diputat  a les Corts, Juan Ponce. Tot es realitzarà al carrer de Maians, al nivell del número 82, a la replaça d’enfront de la seu del col·lectiu local.

Compromís destinarà una part del preu del sopar (20 euros) a la ‘Campanya contra la corrupció-Loteria de Fabra’ de recollida de fons per a sufragar els diners que ha de pagar per la demanda de l’ex-president de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra. Per a assistir a l’acte, cal reservar plaça a través del correu ontinyentpercompromis@gmail.com o del teléfon 606176695.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any