Els Pirat’s Sound Sistema continuen ben vius

  • Us oferim una actuació especial a l'Espai VilaWeb, on van presentar 'Em bull la sang'

VilaWeb
Redacció
02.05.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Després de sis anys de silenci discogràfic i de renovar dos terços de la banda, enguany els Pirat’s Sound Sistema han tornat forts com un roure amb ‘Em bull la sang’ (Propaganda pel Fet, 2013). En aquest temps, Rodrigo Laviña ha deixat el grup per centrar-se en At Versaris, i ha deixat pas a Pep Arimont, que acompanya Joan Soto a l’escenari. També s’estrena en aquest disc el DJ, Sergi Teià. Tots tres han portat nova saba al grup, per demostrar que Pirat’s continua ben viu. 

‘Si hi ha un tercer disc és perquè ens bull la sang. Tenim passió. Sempre hem estat molt viscerals. Som vius i tenim ganes de fer coses. Si no, hauríem plegat’, explica Joan Soto a l’entrevista amb VilaWeb TV, on també parla de l’evolució de Pirat’s en aquest temps. 

Una evolució en matisos de músiques i de lletres, però que manté l’essència de Pirat’s: sonoritats jamaicanes amb punts electrònics i lletres compromeses i de denúncia. N’és un exemple ‘Senyor de l’enrenou‘, que interpreten en una actuació especial enregistrada a l’Espai VilaWeb.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any