La ‘Tormenta de Neón’ d’Ontinyent a Helsinki

VilaWeb
Redacció
08.04.2013 - 01:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Helsinki són un grup d’Ontinyent que fan pop-rock i que ja han sonat pels 40 Principales, Radio 3 o Sol Música. El seu single ‘Para liberarte’ va arribar fins al canal espanyol de televisió Cuatro mitjançant el concurs Puro Cuatro.

Després de la bona acollida que estan tenint, ara volen anar més lluny amb el segon disc que es dirà ‘Tormenta de Neón‘ i per això demanen als seus fans la col·laboració per a fer-lo realitat.

El disc es publicarà a primers de maig i han decidit gravar-lo als Estudios Carmelo amb la producciò de Fernando Boix (Sexy Zebras, El Viaje de Elliot…), i amb el disc també vindrà el primer videoclip i marxandatge.

Asseguren que el disc els costarà més dels 2.000 euros que demanen, ja que una producció així és molt més cara. El projecte de micromecenatge és un acostament als fans, i un xicotet gest de confiança que esperen bescanviar-vos per diverses recompenses com ara el disc en MP3, samarretes, xapes… I fins i tot una autorització per a anar amb ells tot el dia d’un concert, des de les proves de so fins a la festa posterior. Vos deixem amb l’atractiu vídeo que han penjat per animar a col·laborar amb ells.

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any