Messenger deixa pas a Skype

  • Microsoft comença a traslladar el seu veterà servei de missatgeria instantània cap a la plataforma de comunicació comprada el 2011

VilaWeb
Redacció
08.04.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Microsoft comença avui a traslladar el servei de missatgeria instantània Messenger cap a Skype, comprada pel gegant informàtic el 2011. El procés trigarà unes quantes setmanes i s’acabarà amb la desaparició de Messenger, després de catorze anys de servei, i la conversió de Skype en l’aplicació central de comunicació de Microsoft. L’any passat Microsoft ja va anunciar que es proposava d’eliminar serveis com el Messenger i de convertir Skype en l’eina de comunicació única.

L’empresa nord-americana recomana als usuaris de traslladar-se a Skype amb la mateixa informació que tenien (guia), atès que amb la nova plataforma podran enviar missatges instantanis i fer xats amb vídeo com amb el Messenger, entre més serveis per a ordinadors, telèfons mòbils i pissarretes.

El Messenger, que es va estrenar el 22 de juliol de 1999 i va arribar a tenir 330 milions d’usuaris el 2011, deixarà d’existir al final de mes a tot arreu, excepte a la Xina, on Microsoft el mantindrà actiu.

Notícia relacionada:

Adéu al Google Reader

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any