Tura renuncia a formar part de les llistes del PSC de Navarro

  • També revela que ha rebutjat figurar amb la candidatura d'Esquerra, que li havia ofert un lloc

VilaWeb
Redacció
30.09.2012 - 16:12

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’ex-consellera i aspirant fallida a encapçalar la llista del PSC a les eleccions, Montserrat Tura, ha renunciat a formar part de la candidatura que encapçalarà el primer secretari dels socialistes, Pere Navarro. Després de saber el resultat de la votació dels membres del consell nacional, ha afirmat: ‘El projecte que presentarà el PSC serà el que ha explicat Pere Navarro, i em sembla bé que ell elegeixi qui l’ha d’acompanyar a les llistes. En aquest cas, jo no hi seré.’ També ha confirmat que algunes altres formacions, com ERC, li han ofert un lloc a les seves llistes, que també ha rebutjat.

En aquest sentit, ha revelat que l’ERC l’havia temptejada perquè la volia a les seves llistes. Amb tot, s’hi ha negat perquè el seu partit continua essent el PSC: ‘El meu lloc, envara avui, és al PSC.’

Tura no veu lícit que persones com ella que tenen una militància política determinada se’n vagin amb una altra formació per mantenir un càrrec.

En declaracions a mitjans aquests últims dies, Montserrat Tura ha dit que si perdia avui, podria no anar a les llistes del PSC. Segons la diputada, presentava la pre-candidatura amb la intenció de guanyar, no per assegurar-se un lloc a les llistes.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any