Article de Marta Rojals

La botiga de VilaWeb obre per Sant Jordi

  • Dilluns 23 d'abril serà un dia especial: la botiga obrirà tot el dia i, a més, hi haurà jornada de portes obertes a la redacció

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
19.04.2012 - 10:27

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

VilaWeb reobre, coincidint amb Sant Jordi, la botiga al local de la redacció (c/ Ferlandina, 43), amb una àmplia selecció de material de Productes de la Terra, una altra selecció de llibres fruit d’un acord entre VilaWeb i el Grup del Llibre, i també amb productes propis. Es tracta d’un projecte més ambiciós, que anirà evolucionant amb el temps: aviat tindrem una botiga en línia pròpia i de cara a la tardor oferirem una gamma de productes encara més ampli.

La botiga obrirà cada dia de 16.30 a 20.30. Dilluns vinent, Sant Jordi, serà oberta tot el dia a partir de les 10.00.

Jornada de portes obertes

Aquest 23 d’abril també hi haurà una jornada de portes obertes a la redacció de VilaWeb. S’hi faran recorreguts a les 12.00, les 13.00, les 15.00, les 17.00, les 18.00 i les 19.00. Si voleu passar a visitar-nos, podeu enviar un correu a l’adreça de mesvilaweb@partal.cat dient l’hora en què us agradaria fer la visita.

A més, el dia de Sant Jordi per la tarda hi haurà un conta contes a l’Espai VilaWeb. L’acte tindrà lloc de 17.30 a 18.30 i és obert a tothom.

Actes i presentacions

La botiga de VilaWeb també inclou una programació d’actes i presentacions. Així, dijous vinent dia 26 d’abril al vespre el músic Joan Amèric hi presentarà el seu nou disc, ‘Directament’, enregistrat en la cloenda del festival Barnasants 2011. Amèric farà una petita actuació a l’Espai VilaWeb i qui ho vulgui podrà comprar el disc a la botiga.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any