Les estrenes: ‘The Artist’ arriba a la gran pantalla, carregat de premis i nominacions

  • Fem un repàs dels films que s'estrenen aquest cap de setmana

VilaWeb
Redacció
16.12.2011 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Finalment arriba a la gran pantalla ‘The Artist’, que des que es va presentar no ha parat de recollir premis i nominacions. Les últimes, les sis que ha rebut aquesta setmana per als Globus d’Or, entre les quals hi ha les de millor comèdia o musical i les de millors actor i actriu de comèdia o musical. Un film en blanc i negre situat a l’època del pas del cinema mut al sonor.

Tot seguit repassem les novetats d’aquest cap de setmana.

The Artist. Direcció: Michel Hazanavicius. Intèrprets: Bérénice Bejo, Missi Pyle; Jean Dujardin, John Goodman, Malcolm McDowell. Gènere: Drama romàntic. Esbós: Hollywood, 1927. George Valentin és una estrella del cinema mut i l’arribada del cinema sonor és el final de la seva carrera. Mentrestant, la jove extra Peppy Miller comença a avançar cap al món de les grans estrelles. Vídeo.

The future. Direcció: Miranda July. Intèrprets: Miranda July; Hamish Linklater, David Warshofsky. Gènere: Drama. Esbós: Quan Sophie i Jason adopten un gat la seva perspectiva de la vida canvia tan radicalment que la seva percepció del temps i de l’espai s’altera i posa a prova el seu amor. Vídeo.

Alvin i els esquirols 3. Direcció: Mike Mitchell. Intèrprets: Jenny Slate, Lauren Gottlieb; Jason Lee, David Cross, Tucker Albrizzi. Gènere: Animació. Esbós: Alvin, Theodore i Simon emprenen noves aventures, ara acompanyats de les Chipettes. Aquests esquirolets transformen un creuer de luxe en una pista de jocs, fins que naufraguen i van a parar a una illa deserta. Quan proven de tornar a casa s’adonen que l’illa no és tan deserta com s’esperaven. Vídeo.

Mission: Impossible Ghost Protocol. Direcció: Brad Bird. Intèrprets: Paula Patton, Lea Seydoux; Tom Cruise, Simon Pegg, Jeremy Renner. Gènere: Acció. Esbós: Nova missió impossible per a l’agent especial Ethan Hunt, que és acusat de terrorisme i desautoritzat, ell i tot el seu equip. Hunt ha de trobar la manera de restaurar l’honor de la seva organització. Vídeo.

Maktub. Direcció: Paco Arango. Intèrprets: Aitana Sánchez-Gijón, Goya Toledo; Diego Peretti, Andoni Hernández. Gènere: Comèdia. Esbós: En Manolo, un home que ronda la quarantena i que es troba en plena crisi personal i laboral, es creua per atzar amb l’Antonio, un noi de quinze anys que té càncer però també moltes ganes de viure i de ser feliç. Això fa que la seva vida canviï radicalment. Vídeo.

Straw Dogs. Direcció: Rod Lurie. Intèrprets: Kate Bosworth, Willa Holland; James Marsden, Alexander Skarsgard, Jame Woods. Gènere: Enjoli. Esbós: Remake del film homònim de 1971. Un escriptor i la seva muller es traslladen a viure al sud dels EUA, al poble d’ella. Un cop allà, les tensions entre el matrimoni i antics conflictes amb el veïns els porten a un afrontament violent. Vídeo.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any