Estrenes per a tota la família, aquest cap de setmana

  • 'Tina Superbruixa i el viatge a Mandolan' i 'La gran aventura del dofí Winter', a la cartellera

VilaWeb
Redacció
11.11.2011 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquest cap de setmana arriben a les pantalles dos films familiars, que es projectaran en català en algunes sales: ‘Tina Superbruixa i el viatge a Mandolan’ i ‘La gran aventura del dofí Winter’. També s’estrena un documental sobre el músic George Harrisson, dirigit per Martin Scorsese.

Tot seguit, la fitxa tècnica de cadascun dels films:

 

>30 minutes or less. Direcció: Ruben Fleischer. Intèrprets: Dilshad Vadsaria; Jesse Eisenberg, Danny McBride, Nick Swardson. Gènere: Comèdia. Esbós: Dos aspirants a delinqüents segresten en Nick i li lliguen una bomba de rellotgeria al cos, que esclatarà si es nega a atracar un banc. En aquestes, Nick i el seu amic Chet se les heuen amb policies, assassins i amb el passat propi. Vídeo.

>Cinco metros cuadrados. Direcció: Max Lemcke. Intèrprets: Malena Alterio; Fernando Tejero, Emilio Gutiérrez Caba. Gènere: Comèdia. Esbós: L’Àlex i la Virgínia es compren un pis sobre plànol. Abans d’acabar de construir l’edifici les obres s’aturen. Hi ha protestes i denuncien la constructora. Al cap d’un any, de tots els veïns, solament Àlex i Toño encara protesten. I comencen els maldecaps en una situació, com més va, més tensa. Vídeo.

>Anonymous. Direcció: Roland Emmerich. Intèrprets: Vanessa Redgrave, Joely Richardson; Rhys Ifans, David Thewlis. Gènere: Drama. Esbós: Ambientat en l’època de l’Anglaterra isabelina, el film elucubra sobre una qüestió que durant segles ha intrigat grans acadèmics: qui va ser l’autor de les obres de teatre atribuïdes a William Shakespeare. Vídeo.

>George Harrison: Living in the Material World. Direcció: Martin Scorsese. Gènere: Documental. Esbós: Retrat de George Harrison, des del naixement a la mort (1943-2001), passant pels anys de Beatle i la seva carrera en solitari. Vídeo.

>Tina Superbruixa i el viatge a Mandolan. Direcció: Harald Sicheriz. Intèrprets: Alicia Freund, Pilar Bardem; Tanay Chheda, Albert Pérez, Isaac Ferriz. Gènere: Aventures. Esbós: La Tina Superbruixa rep una petició d’ajut urgentíssima del Gran Visir de Mandolan. Però el viatge és difícil, perquè ha de travessar el cementiri de la fi del món i un enemic sinistre l’assetja. Vídeo.

>La gran aventura del dofí Winter. Direcció: Charles Martin Smith. Intèrprets: Ashley Judd; Morgan Freeman, Harry Connick Jr., Nathan Gamble. Gènere: Familiar. Esbós: Aventura, inspirada en un fet real, d’un minyó que es fa amic d’un dofí que ha perdut la cua en un parany per a crancs. Vídeo.

>La nouvelle guerre des boutons. Direcció: Christophe Barratier. Intèrprets: Laetitia Casta, Marie Bunel; Guillaume Canet, Kad Merad, Gérard Jugnot. Gènere: Aventures. Esbós: En un racó de França, durant la Primera Guerra Mundial. Els nois de dos pobles veïns sempre s’han odiat. Un dia, un noi té la idea d’arrencar tots els botons de la roba dels presoners que arribin, perquè tornin a casa mig conills. En aquesta ‘guerra dels botons’, el poble que n’arreplegui més serà declarat vencedor. Vídeo.

>London Boulevard. Direcció: William Monahan. Intèrprets: Keira Knightley, Anna Friel; Colin Farrell, David Thewlis. Gènere: Enjoli. Esbós: En sortir de la presó, Mitchel treballa d’escolta d’una estrella de cinema, la Charlotte, amb qui fa molta lliga. Però el passat de Mitchel torna a trucar a la porta quan un mafiós el ve a cercar. Vídeo.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any