Estrenes: ‘Son of Babylon’ arriba a les pantalles de cinema

VilaWeb
Redacció
07.10.2011 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

‘Son of Babylon’, proclamat millor film del Festival de Cinema Europeu de Sevilla del 2010, i per Amnistia Internacional, arriba aquest cap de setmana a les pantalles. un viatge al cor de l’Irac per camins devastats per les bombes. El film és candidat al millor film de parla no anglesa dels Oscar de l’any que ve.

Tot seguit, un repàs de les estrenes d’aquesta setmana:

>Son of Babylon. Direcció: Mohamed al-Daradji. Intèrprets: Xazada Hussein; Iasser Talib, Baixir al-Majid. Gènere: Drama. Esbós: Nord de l’Irac, 2003, després de la caiguda de Saddam Hussein. Ahmed i la seva àvia davallen de les muntanyes del Kurdistan a la planúria de Babilònia per mirar de trobar el pare d’Ahmed entre els presos de guerra. Vídeo.

>Crazy, Stupid, Love. Direcció: Glenn Ficarra, John Requa. Intèrprets: Emma Stone, Julianne Moore, Marisa Tomei; Ryan Gosling, Steve Carell, Kevin Bacon. Gènere: Comèdia. Esbós: En Cal té quaranta-tres anys, una bona feina, una bella casa, uns fills perfectes, una dona com cal. Quan s’assabenta que la muller l’enganya, el món se li ensorra. Vídeo.

>El Capitán Trueno y el Santo Grial. Direcció: Antonio Hernández. Intèrprets: Natasha Yarovenko; Sergio Peris-Mencheta, Manuel Martínez. Gènere: Aventures. Esbós: Durant la III Croada a Palestina, el capità Thunder troba un moribund cristià, que li encomana de tornar a Espanya el Sant Graal, una missió molt àrdua. Vídeo.

>L’illusionniste. Direcció: Sylvain Chomet. Gènere: Animació. Esbós: Un il·lusionista francès es troba sense feina i se’n va a Escòcia, on coneix una noia. De les aventures que viuran, no n’eixiran pas indemnes. Vídeo.

>Intruders. Direcció: Juan Carlos Fresnadillo. Intèrprets: Carice Van Houten, Pilar López de Ayala; Clive Owen, Daniel Bruhl. Gènere: Terror. Esbós: Juan, un nen de set anys de Madrid, té malsons d’un intrús sense rostre. Mia, una nena de dotze anys de Londres, llegeix un conte sobre un monstre obsedit pels nens. Vídeo.

>Jodaeiye Nader az Simin (‘Nader i Simin, una separació’). Direcció: Asghar Farhadi. Intèrprets: Sareh Bayat, Sarina Farhadi, Leila Hatami. Gènere: Drama. Esbós: Nader s’està a casa amb la filla i el pare malalt, mentre la muller s’instal·la a casa els seus pares, fora de l’Iran. Contracta una dona perquè l’ajudi a tenir cura del seu pare. Un dia, en arribar, se’l troba lligat. Vídeo.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any