Per Luna, amb l’absolució guanya ‘la lluita contra els corruptes’

  • EL TSJCV absol el portaveu socialista del delicte d'encobriment en el cas Gürtel

VilaWeb
Redacció
13.04.2011 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La sala de civil i penal del Tribunal Superior de Justícia del País Valencià ha absolt el portaveu del PSPV a les corts, Ángel Luna, del delicte d’encobriment denunciat per l’acusació particular del PP. El motiu de la denúncia era el document que Luna va ensenyar a la cambra valenciana sobre el cas Gürtel, llavors sota secret de sumari. Luna ha dit que aquesta absolució era una victòria de la ‘lluita contra els corruptes’ (al·lusió al PP).

La sentència es va fer pública ahir, una setmana després de la celebració del judici, en què el dirigent socialista va insistir a dir que no sabia qui li havia facilitat el document, perquè se l’havia trobat damunt la taula del despatx de les corts.

El portaveu del PSPV a les Corts Valencianes i cap de la llista socialista per Alacant, fou denunciat pel PP perquè ara fa un any, en una sessió de control al president Camps, va ensenyar un document de la brigada d’emblanquiment de capital de la policia espanyola, en què constaven possibles irregularitats en les contractacions de Ràdio Televisió Valenciana amb empreses vinculades amb la trama Gürtel arran de la visita del papa Benet XVI a València l’any 2006.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any