Dura picabaralla entre Tena i Duran

  • Intercanvien textos plens d'insinuacions contra l'altre, a propòsit del currículum de la consellera Ortega

VilaWeb
Redacció
19.03.2011 - 13:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El diputat català de Solidaritat Alfons López Tena i el diputat espanyol d’Unió Josep Antoni Duran i Lleida s’han enfrontat les darreres hores en una peculiar baralla pública a través d’internet.

Tena havia estat molt crític amb la vice-presidenta del govern Joana Ortega per haver presentat un currículum on constava una llicenciatura universitària que no va acabar. 

Ahir en la carta que cada dissabte el dirigent d’Unió adreça als seus militants per internet Duran va fer una defensa acèrrima d’Ortega i va afegir una insinuació que deia que ‘no és el mateix un error en un currículum que, per exemple, que un notari deixi en blanc uns fulls del seu protocol, i ja m’entens de què t’estic parlant’. El notari, aparentment, seria López Tena.

Al cap d’unes hores aquest va respondre de forma molt contundent des del seu bloc al diari Directe.cat. Tena hi deia que ‘evidentment que no és igual, com no és igual la presumpta actuació de la Sra. Ortega a què el secretari general d’un partit polític sigui un corrupte, cobri comissions, vengui esmenes de lleis a grups d’interès, premiï amb càrrecs públics les seves amants i ex-amants, i dediqui diners públics a finançar la seva vida sexual, variada i extensa, i ja m’entens de què t’estic parlant, oi sr Duran?’.

El diputat de Solidaritat afegia posteriorment que ‘és evident que ni el Sr. Duran es refereix a mi quan diu ‘un notari’, ni jo em refereixo a ell quan dic ‘el secretari general d’un partit polític’, però en la hipòtesi que el Sr. Duran es refereixi a mi, cap problema: que el seu grup parlamentari proposi una comissió d’investigació sobre les insídies que insinua, i també sobre la presumpta falsificadora Sra. Ortega. Solidaritat Catalana per la Independència s’unirà a la petició de totes dues.’

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any