La tertúlia proscrita

Els Dragons Catalans comencen la seua temporada a casa

  • Avui dissabte a les 18H30, els Dragons catalans encetaran la temporada 2011 de la Superleague enfrontant-se a l'equip dels Wakefield Wildcats.

VilaWeb
Redacció
19.02.2011 - 10:40

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els Dragons Catalans que estrenen per fi, web en català, van començar la disputa de la Superleague el passat cap de setmana a Cardiff, on van ser derrotat (4-11) pels Harlequins de Londres. Avui doncs, jugaran el seu primer partit a l’estadi Gilbert Brutus a Perpinyà, davant els seus seguidors que esperen poder celebrar la primera victòria de l’equip català. Per la seua banda, els els Wakefield Wildcats, té moltes dificultats tant econòmiques com esportives: van perdre per 40-20 contra el Castelford. Els londinencs s’han vist obligats a cedir als catalans, el central internacional fijià Daryl Milard, que ha fitxat aquesta setmana i que aviat reforçarà la línia de tres quarts. Clint Greenshield, peça clau de l’equip català, està lesionat i acompanya a l’infermeria Thomas Bosc i Vinçent Duport.

Per altre costat, el club català ha anunciat que, avui dissabte, retrà un homenatge a Jordi Barre. Aixi mateix els castellers del Riberal, faran una demostració, en els prolegòmens del partit. 

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any