CONTINGUT PATROCINAT
Harcogourmet: catalanitzant el sector dels Lots de Nadal

Què és Harcogourmet?
Harcogourmet és qualitat, és proximitat, és territori i també sinònim de sorpresa. Som un projecte fundat l’any 2012, dedicat al disseny, confecció i distribució de Lots de Nadal amb productes catalans. I ho fem a través d’un tracte proper tant amb els nostres clients com amb els nostres productors. Oferim un servei integral, a través d’un centre de producció i logística propi, gestionant totes les fases i garantint una qualitat de servei. Resumint, dissenyem el lot, el confeccionem i us el portem.
Un tracte personalitzat marca la diferència?
I tant! Nosaltres volem ser els millors aliats a l’hora de sorprendre els vostres. Creiem fermament que obsequiar amb un regal d’empresa és un costum molt bonic que no s’ha de perdre, és un acte de reconeixement cap a la feina feta, cap a les persones que ens ajuden a assolir el nostre èxit. Treballem amb l’objectiu de sorprendre, de provocar el somriure any rere any i és per això que estem en constant innovació.
Ens agrada tenir un contacte directe amb els nostres clients, un tracte proper i personal que ens ajudi a confeccionar el lot que més s’adeqüi a les necessitats de cada empresa.
I de tot això neix el servei de lots de Nadal a mida, un servei que ens apropa encara més al client, un servei que té per objectiu dissenyar exactament allò que busqueu.
A part dels lots de Nadal a mida, com són els lots del vostre catàleg?

Pel que fa a cada cistella en si, les nostres gammes estan molt diferenciades entre elles. Al Tast Artesà hi podeu trobar els productes més tradicionals del nostre entorn amb un packaging molt càlid. Al Pack Sibarita hem unit productes més trencadors amb vins que són autèntiques joies, i el seu packaging és també més elegant.
Aquest any també hem introduït una nova gamma de paneres de Nadal: el Lot Natura, on trobareu lots de Nadal vegans i ecològics. Ens vam preguntar: Si volem sorprendre, per què no ho podem fer amb productes vegans i ecològics? L’objectiu és oferir lots de Nadal originals que reivindiquin els gustos i necessitats de tothom.
Creieu que els principis de Proximitat, Qualitat i Territori s’haurien de potenciar més?
Per descomptat. Amb la quantitat de bons productes que ens ofereix Catalunya, cada cop tenim més opcions per gaudir de la nostra gastronomia.
Des de l’inici d’Harcogourmet, hem treballat amb aquests principis com a base. El fet que siguin productes catalans no és només perquè estimem el nostre territori, i és que l’aposta per la proximitat ens permet tenir un contacte molt proper amb els nostres productors i això no seria possible si no estiguessin a la vora de casa.
I que seria l’aposta pel territori i la proximitat si no la uníssim a l’aposta per la qualitat? Any rere any, treballem per reduir els additius i els conservants, apostant cada cop més per productes més naturals. Cada any la nostra aposta pel producte ecològic augmenta i sigui com sigui ens mou conèixer els processos d’elaboració dels nostres productors per poder avaluar com són de saludables.
Està succeint un canvi en el sector de Lots de Nadal?
Nosaltres vam aparèixer en un moment de crisi. Un moment en el qual les empreses no destinaven gaires recursos als lots. Però les xifres globals han anat millorant, i aquesta millora ha anat acompanyada d’un canvi en els hàbits de consum, fent que cada cop més, les empreses, també, apostin pel producte de qualitat i de proximitat.
I aquesta millora ha anat acompanyada d’una catalanització del sector. Cada cop hi ha més empreses com Harcogourmet, que aposten per oferir lots de Nadal catalans. Vam arribar aquí l’any 2012 per revolucionar el mercat, oferint qualitat i proximitat, i creiem que ho estem aconseguint.
Harcogourmet segueix tendències?
A Harcogourmet ens agrada crear tendències. I veiem que cada cop hi ha més empreses que s’apunten al nostre moviment. L’any 2012, quan vam iniciar aquest viatge, no vam detectar cap empresa que treballés amb producte provinent 100% del mercat català. Set anys més tard en som uns quants que apostem per aquest mercat, i que duri!
Nosaltres analitzem la tendència respecte als hàbits de consum per aplicar-los al catàleg i oferir a les persones allò que necessiten. Sempre mantenint-nos fidels als nostres principis i a la nostra manera de fer. Actualment ens trobem davant d’un consumidor que està apostant per la reducció del consum de proteïna animal i d’altres que directament l’han eliminat. A Harcogourmet ens agrada prendre nota d’aquestes tendències per tal d’oferir diverses opcions. Aquest és un dels motius pels quals ens agrada fer lots de Nadal a mida.
Quins canvis hi ha d’un any per l’altre a Harcogourmet?
Any rere any, ens esforcem a oferir nous productes que encara no s’han descobert a escala comercial, amb una base molt clara: sorprendre. Ja sigui posant-los tots junts a taula, gaudint-los per separat, o fent combinacions i creacions culinàries úniques. Als nostres lots de Nadal hi trobareu productes que no trobareu a altres lots. Productes molt especials, no només per la qualitat del producte sinó també per les històries que hi ha al darrere de cada productor amb el qual treballem.
Com veieu el futur dels lots de Nadal?

Pensem que en un món on cada cop valorem més el fet de viure experiències, les Paneres de Nadal són quelcom que ha de seguir formant part del nostre Nadal, i no només això sinó que seran lots de Nadal catalans. Som defensors d’agrair i reconèixer i treballem amb l’objectiu de crear experiències en l’acte de regalar. Ens esforcem per innovar, cuidem tots els detalls buscant sempre la perfecció, i tot amb l’objectiu d’ajudar-vos a sorprendre’ls i de provocar un somriure.
Harcogourmet ha canviat molt des dels seus inicis. Un projecte en constant moviment és un projecte viu. Tot i que seguim sent nosaltres mateixos. La família va creixent al llarg dels anys i cada cop més persones formen part de l’equip. Un equip jove i dinàmic en el qual tots aprenem de tots, guanyant experiència i fixant-nos en cada detall. Ho fem perquè tenim la perfecció com a objectiu des del primer dia. Vam començar amb una idea molt clara i amb pocs recursos i ens agrada veure on som avui en dia.
Podeu trobar-nos per aquí:
info@harcogourmet.com
93 126 45 19
T’ajudem a sorprendre’ls?