El president Carles Puigdemont va fer ahir una conferència a Londres, convidat per un grup de periodistes britànics al Frontline Club. Durant la roda de preguntes, una de les assistents va preguntar-li per les suposades famílies que no es reuneixen per Nadal per culpa del procés d’independència, i Puigdemont va respondre irònicament: ‘Es refereix a la família reial espanyola?’

L’assistent no va entomar bé la resposta i va començar a interrompre la resposta de Puigdemont, mentre el moderador li demanava que es calmés i altres assistents a la conferència protestaven. ‘Les úniques famílies trencades a Catalunya són les dels presos polítics’, va acabar etzibant-li Puigdemont.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb