Featured Video Play Icon

El capítol d’aquest vespre del ‘Polònia’ de TV3 ha inclòs un esquetx on els presos polítics tornen a aparèixer. El vídeo ens mostra la sala on els actors es caracteritzen com els polítics parodiats i es veu el personatge de Jordi Cuixart assegut davant del mirall. Tot seguit, la càmera fa un travelling a les perruques dels altres presos polítics i un membre de l’equip agafa la de Junqueras per a portar-la a l’actor. Un cop caracteritzat com el vice-president, l’actor repassa un guió i diu ‘amb tot això del judici, espero que aquest sigui l’únic guió que ja està escrit’.

Podeu veure’l ací.

En el primer programa després de l’empresonament, en acabar l’habitual discurs de Carles Puigdemont, la càmera segueix una integrant de l’equip que s’adreça als camerinos amb la perruca i les ulleres del president. Una volta allà, la deixa en un bust on hi ha un cartell que diu Carles Puigdemont. La càmera es continua desplaçant per la resta de l’estança i van apareixent tots els presos polítics.

Per tancar la darrera temporada el programa va homenatjar els presos polítics i van reaparèixer en un gag conjunt. Vegeu-lo ací:

Des que els van empresonar, els presos polítics gairebé no surten al programa. En una entrevista a VilaWeb en acabar la temporada, l’actor del programa Ivan Labanda va dir que en diverses ocasions havien considerat de fer-los aparèixer, però deixava la decisió en mans dels directors.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb