València se suma al Restaurant Week i oferirà menús de luxe a 25€ per una bona causa

  • València se suma per primera vegada a una nova edició del Restaurant Week i oferirà menús de luxe a 25 euros per a acostar la gastronomia al públic i per una bona causa, segons ha informat l'organització en un comunicat.

VilaWeb
24.10.2016 - 18:03

VALÈNCIA, 24 (EUROPA PRESS)

València se suma per primera vegada a una nova edició del Restaurant Week i oferirà menús de luxe a 25 euros per a acostar la gastronomia al públic i per una bona causa, segons ha informat l’organització en un comunicat.

Este esdeveniment, de fama internacional, té lloc cada any en ciutats com Nova York o Lisboa, i arriba a Madrid, Barcelona i, per primera vegada, a València de la mà d’ElTenedor, el lloc web líder de reserves en línia de restaurants a Europa.

Esta vegada serà del 26 d’octubre al 6 de novembre i participaran més de 100 restaurants que, durant estos dies, oferiran menús de luxe a 25 euros. Onze dies plens de gust que es podran gaudir reservant a través del lloc web www.eltenedor.es i de les seues Apps mòbils.

Entre els establiments que s’han volgut sumar a esta iniciativa destaquen restaurants de moda de Madrid com Domo by Roncero i Cabrera, Dabbawala by Luca Rodi o Bache; BistrEau by Àngel León o Spoonik Restaurant a Barcelona; i Alejandro del Toro, La Salita de Begoña Rodrigo, o Come & Calla by Alejandro Platero a València. A més, esta edició tindrà la participació especial de restaurants amb Estrella Michelin, com Angle by Jordi Cruz, que oferiran menús a 45 euros mantenint l’euro solidari.

Com la passada edició, Restaurant Week seguix fidel al seu final solidari i per cada menú consumit es donarà un euro a l’ONG Ajuda en Acció, en concret al seu projecte ‘Aquí també’, que treballa per a pal·liar la pobresa infantil al país. Un programa de suport a la infància, i les seues famílies, en risc d’exclusió, que Ajuda en Acció porta a terme a Espanya des de 2013.

A través dels centres educatius faciliten beques d’alimentació, formació en hàbits saludables, dotació de material escolar, activitats extraescolars i innovació educativa, entre d’altres, per fomentar la igualtat d’oportunitats. Esta iniciativa ha beneficiat l’últim curs escolar (2015/2016) més de 16.000 xiquets de 48 col·legis en 10 comunitats autònomes, amb beques atorgades a més de 6.000 famílies.

Marcos Alves, CEO i Fundador d’ElTenedor, ha destacat que “organitzar i promoure per segon any consecutiu una iniciativa com Restaurant Week és tot un orgull”. “Un any més, advoquem per unir gastronomia i solidaritat amb el suport de restaurants i xefs d’alt nivell que han volgut sumar-se a esta iniciativa. Com ja vam fer en 2015, seguirem col·laborant amb Ajuda en Acció, contribuint a les seues beques menjador a Espanya, per a les que ja recaudem 10.000 euros en la passada edició”, ha puntualitzat.

Per la seua banda, Jorge Cattaneo, director d’innovació social d’Ajuda en Acció, ha afirmat que estan “molt agraïts” per esta col·laboració amb ElTenedor durant la Restaurant Week. “Per a nosaltres el seu suport és molt important perquè, a més de la recaptació de fons, que aniran destinats a cobrir beques d’alimentació, ens ajuden a donar a conèixer el nostre projecte de suport a la infància ‘Ací també'”, ha dit.

Ens ajudeu a fer un plató?

Fem una gran inversió per a construir un plató televisiu i poder oferir-vos així nous formats audiovisuals de qualitat.

Gràcies per fer-ho possible.

(Pagament amb targeta o Bizum)

Recomanem

Fer-me'n subscriptor