El Centre Cívic Patí Llimona de Barcelona acull fins el catorze de gener l’exposició ‘Waiting for daybreak – Hong Kong protest‘. Es tracta d’una selecció d’obres, entre més, dels fotògrafs Studio Incendo, Ka Wing Chan, Samson Huang, Yuchun Wan, Kaiser o United Social Press, que reflecteixen la crisi que es viu en la ciutat des d’abans de l’estiu amb les mobilitzacions originalment contra la llei d’extradicció.

L’exposició està organitzada per Freedom Hong Kong, un grup d’activistes nascut amb l’objectiu de promoure globalment la lluita de Hong Kong per la llibertat. Free Hong Kong ha llançat diverses campanyes de publicitat finançades a través de crowdfunding des de juny de 2019.

Aquest dimarts hi haurà un debat en el mateix centre cívic una conferència a les 19.00 hores, organitzada per la Revista 5W. Amb el títol de ‘Hong Kong, la qüestió de la Xina i les protestes mundials’ en l’acte participaran Maribel Izcue, Redactora en cap i fundadora de Revista 5W i el director de VilaWeb, Vicent Partal.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.