Una empresa de Rubí aprofita menús no servits per col·laborar en projectes estudiantils

  • L'empresa especialitzada en menjadors escolars Campos Estela, amb seu a Rubí (Barcelona), ha proporcionat el menjar a dues iniciatives estudiantils a través del seu projecte educatiu per aprofitar els aliments cuinats i no servits a les escoles --anomenat 'Pesa i Pensa'--.

11.01.2017 - 17:59

RUBÍ (BARCELONA), 11 (EUROPA PRESS)

L’empresa especialitzada en menjadors escolars Campos Estela, amb seu a Rubí (Barcelona), ha proporcionat el menjar a dues iniciatives estudiantils a través del seu projecte educatiu per aprofitar els aliments cuinats i no servits a les escoles –anomenat ‘Pesa i Pensa’–.

El desembre va completar el menú d’un sopar organitzat a Sant Cugat del Vallès (Barcelona) per estudiants de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del Vallès de la Universitat Politècnica de Catalunya (ETSAV-UPC) amb 40 racions procedents de l’Escola Els Xiprers de Barcelona, segons ha informat l’empresa en un comunicat.

Alhora, va col·laborar en un congrés de joves emprenedors, en què participaven estudiants de tot el món, que va tenir lloc a Llinars del Vallès (Barcelona), aportant 60 quilograms de viandes cuinades.

Els aliments proporcionats a aquests projectes són menjars no servits en els menjadors escolars, però que s’han mantingut amb les màximes garanties per poder aprofitar-los després.

Campos Estela estima que amb el seu projecte, impulsat el 2014, ha aconseguit de manera sostinguda reduir en un 35% el malbaratament alimentari i al voltant d’un 50% la generació de residus.

Recomanem

Fer-me'n subscriptor