Tretze empreses han creat un segell de qualitat per als productes de la Conca de Barberà

  • Tretze empreses agroalimentàries de la Conca de Barberà (Tarragona) han presentat la marca "Fet a la Conca. Qualitat Alimentària", un nou segell per distingir els productes alimentaris de la comarca.

VilaWeb
05.11.2016 - 15:14

TARRAGONA, 5 (EUROPA PRESS)

Tretze empreses agroalimentàries de la Conca de Barberà (Tarragona) han presentat la marca “Fet a la Conca. Qualitat Alimentària”, un nou segell per distingir els productes alimentaris de la comarca.

L’Associació de Productors Agroalimentaris de la Conca de Barberà ha impulsat aquesta marca amb l’objectiu de “sumar sinergies pel que fa a comercialització i promoció dels prodcutes locals”, a més preveuen compres de primera matèria i serveis de logística conjunts entre les empreses participants, ha informat la Generalitat aquest dissabte en un comunicat.

El president de l’Associació, Joan Cartanya, ha assegurat que a la Conca de Barberà s’elaboren productes de gran qualitat i que, agrupats, “augmentessin la producció” i promocionessin tot el patrimoni de la comarca.

Ens ajudeu a fer un plató?

Fem una gran inversió per a construir un plató televisiu i poder oferir-vos així nous formats audiovisuals de qualitat.

Gràcies per fer-ho possible.

(Pagament amb targeta o Bizum)

Recomanem

Fer-me'n subscriptor