L’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural han convocat noves mobilitzacions com a resposta a la sentència contra el procés. En un piulet a Twitter, fan una crida a fer segudes amb espelmes de 19.00 a 21.00 davant les delegacions del govern espanyol a Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona. A banda, també hi haurà mobilitzacions a Vic, Tortosa, Terrassa, Puigcerdà i Igualada.

Òmnium ha recomanat accedir a la delegació del govern espanyol per les cruïlles del carrer Mallorca amb Bruc, Mallorca amb Passeig de Gràcia, València amb Passeig de Gràcia i València amb Bruc.

El CDR del Barcelonès ha convocat a les 18.30 una columna als Jardinets de Gràcia i una altra a la plaça d’Universitat per anar conjuntament fins a la delegació del govern espanyol a Barcelona. A les 19.00 es trobaran al passeig de Gràcia amb el carrer de València.

La resposta a la sentència del judici del procés: totes les mobilitzacions

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.