Ramon Giné

Ramon Giné rellevarà Pep Farrés al capdavant de la Mostra Igualada. El fins ara programador del Teatre Foment de Juneda s’incorporarà a l’equip, aquest mes de juny, coincidint amb l’obertura de la convocatòria de propostes artístiques. Giné ha obtingut la millor puntuació de les tres candidatures presentades. Pilotarà el festival per un període de dos anys, prorrogable fins al 2023.

Postgraduat per la Universitat de Barcelona en Producció i Gestió d’Espectacles, Ramon Giné té més de vint anys de trajectòria en el sector cultural. Ha treballat com a actor amb companyies com Zum Zum Teatre, la Companyia de Comediants La Baldufa i el Centre de Titelles de Lleida, entre d’altres. També s’ha dedicat a la producció artística i, després, a la gestió cultural. Des de fa quatre anys és tècnic de Cultura, Joventut i Festes de l’Ajuntament de Juneda, responsable de la programació del Teatre Foment, entre altres activitats. Giné ja havia participat a la Mostra en els seus diferents perfils.

Oberta la convocatòria artística

En paral·lel, la Mostra Igualada ha obert la convocatòria de sol·licituds per actuar a la fira de 2020. Les inscripcions es poden fer a la web de la fira abans del 15 d’agost.

El 2019 la Mostra va programar cinquanta-cinc espectacles seleccionats entre més de 630 propostes rebudes.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als quinze mil subscriptors voluntaris, que amb el suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.