creuers

El cap de llista de Més Esquerra a les eleccions espanyoles de diumenge, Guillem Balboa, ha assenyalat que el seu partit no renuncia que les Illes puguin tenir ‘un concert econòmic solidari’ com el del País Basc i Navarra.

Balboa, que ha presentat avui les seves propostes en matèria de finançament al costat del portaveu parlamentari de Més per Mallorca, Miquel Ensenyat, ha subratllat que amb un concert l’arxipèlag disposaria dels recursos que genera i executaria les seves pròpies inversions.

‘Cal millorar els aspectes més nocius de l’actual sistema de finançament perquè condemnen a la ciutadania de les Balears a tenir menys oportunitats’, ha sostingut el candidat.

Els resultats de les eleccions espanyoles del 10-N, municipi a municipi

Ensenyat ha ressaltat la insuficiència del finançament que rep les Illes de l’estat espanyol: ‘Sent una de les comunitats que més aportem al conjunt, som de les que menys rebem, i això ens situa per sota de la mitjana en educació, en salut o en infraestructures, entre d’altres’.

Entrevista | Guillem Balboa: ‘El suport a la moció de censura de Sánchez no ha servit de res’

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.