Fotografia: Diari de Balears

Mallorca Lliure s’ha constituït com organització per a defensar les reivindicacions per les quals van impulsar una campanya inicial la tardor passada. Són crítics amb l’explotació laboral i dels recursos naturals, la massificació turística, les prospeccions petrolieres, la construcció de més autopistes, l’esgotament de l’autonomia, la corrupció i el masclisme.

Han fet el pas de constituir-se en organització per a defensar aquestes reivindicacions i per a ‘exercir d’altaveu de les problemàtiques de la societat mallorquina i exigir solucions reals’, segons que informa el Diari de Balears.

El dilluns primer d’octubre faran un acte públic de presentació a Ca n’Alcover. Serà una taula rodona, a les sis de la tarda, en què es debatrà sobre el referèndum de l’1-O i les concepcions de sobirania. Hi assistirà Laura Camargo (Podem), Miquel Gallardo (Més per Mallorca), Dani Cunit (Endavant) i Tomeu Martí (Grup Blanquerna).

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb