L’individu que fou detingut a Terrassa acusat de voler matar Pedro Sánchez amb un rifle va treballar com a vigilant de seguretat del complex on hi ha el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTII). Així ho ha confirmat el Departament de Polítiques Digitals a VilaWeb, després de la publicació d’aquesta notícia a RAC-1. L’home va fer feines puntuals, l’última de les quals les tres setmanes prèvies a les eleccions del 21 de desembre en el reforç del dispositiu de seguretat. Va treballar en horari nocturn i en algun torn diürn ocupant-se d’un edifici annex al CTTI.

Ara investiguen, tant el Departament de Polítiques Digitals com el Mossos d’Esquadra, si va treballar també abans de l’1-O com a vigilant al CTTI i si va aprofitar aquesta posició per a col·laborar amb la Guàrdia Civil passant-los imatges i informació.

Missatge de Vicent Partal

És molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell i el compromís de VilaWeb, únicament amb la publicitat. Per això necessitem encara molts subscriptors nous per a arribar a un punt de tranquil·litat empresarial que ens permeta de sentir-nos definitivament forts i que allunye qualsevol ombra de dificultats per al diari. Per a vosaltres és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot. Podeu fer-vos subscriptors de VilaWeb en aquesta pàgina o telefonant al 934 426 439.

Vicent Partal
Director de VilaWeb