Aquesta setmana les Assemblees de Lectors de VilaWeb continuen amb la sessió de Maó, a Menorca. Es farà dimarts a Can Victori seu de l’Institut Menorquí d’Estudis.

Les pròximes sessions de l’Assemblea són les següents:

Dimarts 26 de març Maó a les 20:00
(Institut Menorquí d’Estudis, Camí des Castell 28)

Dilluns 1 d’abril Castelló a les 19:00
(Llotja del Cànem, carrer Cavallers,1)

Dimarts 2 d’abril Tortosa a les 19:00
(Biblioteca Marcel·lí Domingo, carrer de la Mercè, 6)

Divendres 5 d’abril Vilanova i la Geltrú a les 19:00
(Centre Cívic La Geltrú, Plaça de l’Associació d’Alumnes Obrers, 1)

Dimarts 9 d’abril Tarragona a les 19:00
(IMET – Institut Municipal d’Educació de Tarragona, Avinguda de Ramón y Cajal, 70)

Dissabte 13 d’abril  Barcelona a les 11.00
(Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, carrer Montalegre, 5)

Divendres 3 de maig Manresa a les 19:00
(Biblioteca del Casino, Passeig de Pere III, 29)

Dimarts 14 de maig Granollers

Dimarts 21 de maig Olot 

Hi ha, a més, dues sessions de l’Assemblea que encara no tenen data, les que es faran a Andorra i a Elx.

L’Assemblea de Lectors de VilaWeb és una reunió anual en què els subscriptors i més lectors poden parlar directament amb la direcció del diari durant dues hores. En les assemblees, VilaWeb explica la seva situació actual i els projectes immediats de futur, que són discutits de manera pública. La direcció de VilaWeb escolta també els comentaris, les crítiques i els suggeriments que els lectors poden fer i en acabat es fa un col·loqui obert sobre la situació política del país, sobre el paper dels mitjans de comunicació i sobre les qüestions que els lectors vulguin debatre. En les assemblees, hi participen diversos membres de la redacció de VilaWeb.

Aquest 2019 ja s’han fet les sessions corresponents a les ciutats de València, Ontinyent, Gandia, Girona, Perpinyà, Sabadell, Vic, Lleida, Palma i Mataró.

Catorze mil subscriptors ja impulsen el periodisme de VilaWeb

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de VilaWeb