L’Ajuntament d’Alacant ha impulsat una iniciativa perquè els infants del municipi escriguin la carta als Reis d’Orient en català. Concretament, s’ha organitzat un concurs perquè els nens de 4 a 9 anys escriguin la carta en català. Malgrat això, el cartell amb què es promociona el concurs conté moltes faltes d’ortografia i castellanismes.

La primera errada es troba a la capçalera, on es pot llegir ‘Carta als Reis Mags’, en comptes de ‘Reis d’Orient’. En comptes de ‘Plaça de l’Ajuntament’ es pot llegir ‘Plaça de l’Ayuntament’ i ‘recogida’ en comptes de ‘recollida’. A més, falta l’accent a la paraula ‘més’ i es canvien les ‘i’ per ‘y’.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb